si furtunu de la admisie cu supapa unisens pana la pompa de servofrana ?
si furtunu de la admisie cu supapa unisens pana la pompa de servofrana ?
1990 GTI 2.0 16v Wolfsburg Edition Black Magic Perleffekt - HR Full Coilovers, Full Leather Interior, Electric&Heated Recaro Trophy, Alcantara Interior Parts, BBS RS Wheels
si ala ...![]()
pun un furtun verde de udat in gradina ..sa fie mai papagal motoru
DEZMEMBRARI VW GOLF 1,2,3,4, PASSAT B3 B4 Corrado
Diferite motorizari: 1400, 1600, 1800, 2000 8v, 2000 16v, 2800 VR6, 1900 D, TD, TDI
YM/ID: ugodvamesu
E-mail:ugodvamesu@yahoo.com
TEL: 0722410820
si asa are toate culorile pe acolo![]()
1990 GTI 2.0 16v Wolfsburg Edition Black Magic Perleffekt - HR Full Coilovers, Full Leather Interior, Electric&Heated Recaro Trophy, Alcantara Interior Parts, BBS RS Wheels
sankee ... are toate culorile ... negru si rosu sunt "toate culorile" ? am facut rost de o supapa si am si furtun prin garaj ! ugod,dimineata pe la 10 vin la tine cu bujiile si supapa asta unisens![]()
repede, "toate culorile" ...![]()
poti sa vii c anu sunt acasa....plec in concediu
DEZMEMBRARI VW GOLF 1,2,3,4, PASSAT B3 B4 Corrado
Diferite motorizari: 1400, 1600, 1800, 2000 8v, 2000 16v, 2800 VR6, 1900 D, TD, TDI
YM/ID: ugodvamesu
E-mail:ugodvamesu@yahoo.com
TEL: 0722410820
nasol moment![]()
FUCK NEW MODEL CARS...I'M RIDING OLD SCHOOL !!
8V don't leak oil they sweat horsepower.......
2.0 8v + megasquirt 2 =
doar glumea ...![]()
dupa o discutie pe mess cu benny am primit o poza cu noua lui achizitie - ceasuri vdo... (cica le a luat din arad aproape pomana de la cineva care nu le mai foloseste
... are si el noroc se pare de castane)
hai cu ele sus pe masina sa vedem cum dau!!!
poza ce mi-a dat o beny, se pare ca e mai secretos el de felul lui si nu posteaza pe forum
lasand ceasurile deoparte ... armando,imi dai si mie sigurantele de la ambreiaj ?doar alea de metal,ca guma o am pe cutie ...
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks