loc calumea ii imediat dupa compelxu ala pe dreapta
ii parcare mare unde vin puse masinile joase
barcile le coboram jos si la intrare punem 2 masini sa nu mai intre nimeni
si acolo avem si vatra si iesire la lac
tot ce vrei
loc calumea ii imediat dupa compelxu ala pe dreapta
ii parcare mare unde vin puse masinile joase
barcile le coboram jos si la intrare punem 2 masini sa nu mai intre nimeni
si acolo avem si vatra si iesire la lac
tot ce vrei
pai bun si atunci este alternativa de cazare in afara de cort ? zi ma izo ..ca esti de acolo din cartier bastinas
1990 GTI 2.0 16v Wolfsburg Edition Black Magic Perleffekt - HR Full Coilovers, Full Leather Interior, Electric&Heated Recaro Trophy, Alcantara Interior Parts, BBS RS Wheels
1. Armando - 13-15 august 3Ape
2. Lupi - 13-15 august 3Ape
3. iZO - 13-15 3Ape
4. UBI - 13-15 3Ape... mă bag şi eu cu Ale, voi veni direct de la Sighişoara acolo la 3Ape... cum e cu cazarea pe acolo?
deci in principiu e ptr cort . sa lamurim cazarea alternativa
pana atunci sa continuam lista ....
1990 GTI 2.0 16v Wolfsburg Edition Black Magic Perleffekt - HR Full Coilovers, Full Leather Interior, Electric&Heated Recaro Trophy, Alcantara Interior Parts, BBS RS Wheels
Am programat pe 11 cu prietenii de mult sa mergem la secu , deci 99% daca merg la secu in 13 ne vedem la 3 ape![]()
Vw Passat B5.5 Facelift 1.9 Tdi Highline
Salutare am revenit si eu din concediu cel lung si cu absenta nemotivata , la club , saptamana trecuta la Garana, si mai sus de atat vremea a fost dezastruoasa , va sfatuiesc sa va asigurati in caz de ...o cazare alternativa , vremea e foarte instabila comparativ cu 2 ani in urma ( eu merg foarte des in zona Valiug 3Ape Garana ) cu ploile astea e nasol sa bagi masina intr-o poienita sau in zona de vale , grija mare . A-si veni si eu sincer dar trebuie sa fiu prezent la nunta celui mai bun prieten , deci va doresc distractie placuta si vreme cat mai buna .
vremea a fost instabila in toata tara anul acesta, si la munte este amplificata, dar nu inseamna ca este ceva acolo Valiug 3Ape Garana
au fost cva ploi de festivalul de jazz, dar au anuntzat alt val de caldura, sa speram ca prognoza e ok.
eu am stat intr-un an sus la 3 ape la cort si intr-o zi au fost vreo 3 reprize de grindina si tot ce vrei, dar a doua zi a fost super fain si cald.
plm, risti si castigi![]()
FUCK NEW MODEL CARS...I'M RIDING OLD SCHOOL !!
8V don't leak oil they sweat horsepower.......
2.0 8v + megasquirt 2 =
mai organizam ceva ?
vad ca weekend-ul 13-15 a picat cam prost si nu s-a mai facut nimic.
propun pe weekend-ul 20-22 o iesire, dar sa fim mai organizati.
locatia 3 ape sau crivaiacare vreti voi, saptamana care vine pot da o fuga sa vad cum e drumul pana sus.
da sa ne adunam si sa petrecem calumea.
CORTU'
FUCK NEW MODEL CARS...I'M RIDING OLD SCHOOL !!
8V don't leak oil they sweat horsepower.......
2.0 8v + megasquirt 2 =
da o fuga sa vezi cum e drumu
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks