splendoare masina asta
splendoare masina asta
1990 GTI 2.0 16v Wolfsburg Edition Black Magic Perleffekt - HR Full Coilovers, Full Leather Interior, Electric&Heated Recaro Trophy, Alcantara Interior Parts, BBS RS Wheels
Si sa nu aibe modificari la capitolu performante.......tot e ceva........dar ma indoiesc........uitate doar cat is discurile de frana.......)
Golf V 1.6 8v-I LOVE YOU LIKE A FAT KID LOVE'S CAKE
alea s din fabrica
1990 GTI 2.0 16v Wolfsburg Edition Black Magic Perleffekt - HR Full Coilovers, Full Leather Interior, Electric&Heated Recaro Trophy, Alcantara Interior Parts, BBS RS Wheels
daca nu ma insel are o inscriptie...V sub semnalizarea de pe aripa fata.inseamna ca are ceva inima.
cred că este vorba despre un B6 S4 4.2 L, 40-valve V8 preluat de la A8, care produce 344 PS (253 kW/340 hp), ceea ce îl face mai puternic decât S6 Plus sau RS2 şi aproape la fel de puternic ca RS4 (platforma B5).
ajunge la 100 km/h în 5.2 secunde, şi la 200 km/h (124 mph) puţin peste 20 secunde.
Rs4-le pe platforma B5 avea fix 420 de cai si era acelasi motor 4.2 litri doar ca era turbo!insa din cate stiu eu RS4 a fost doar pe platorma B5 si acum nu se fa mai face,dar e posibil sa ma insel...........:-??
da, ala e S4 .. nu RS4rs ul era construit cu parti componene porsche ....
Stiu ca cel din poza este S4,insa nu stiu daca pe platforma B6 sa mai facut RS4!capisci voi?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks